Maak kennis met ons team

Wij houden ons voornamelijk bezig met gezond haar en een gezonde hoofdhuid.

Tijdens al onze behandelingen streven we ernaar om de conditie van jouw haar zo optimaal mogelijk te houden.
Met een passend en eerlijk advies om ook thuis jouw haar in de beste conditie te houden.

We vertellen je tijdens de behandeling graag meer over
de laatste trends en ontwikkelingen.

Via onze online agenda is te zien welke stylist welke dag aanwezig is.

 

onze haarstylisten

Petra (eigenaresse)
Specialisatie Global Curl & Kleur

Sinds 2001 ben ik al werkzaam bij Trendline Haarmode. Op 1 januari 2017 heb ik de salon overgenomen van Susan. Hiermee ben ik de uitdaging van ondernemen aangegaan. Wat voor mij het belangrijkste is? Gezond haar en een gezonde hoofdhuid en onze klanten helpen met een eerlijk een passend advies. Hiervoor zullen we dan ook blijven trainen om zo kwaliteit te kunnen leveren.

Susan

Haarstyliste

 

Na 23 jaar Trendline Haarmode gerund te hebben heb ik de ‘ondernemers schaar’ overgedaan aan Petra. Maar omdat ik het vak de klanten en de collega’s niet wilde missen ben ik nog steeds met veel plezier werkzaam in de salon.

 

Janet
Specialisatie Global Curl

Al 25 jaar ben ik werkzaam bij Trendline Haarmode. Waar ik vol passie mijn vak uitoefen. De laatste tijd houd ik mij graag bezig met het knippen verzorgen en stylen van krullen volgens de Globalcurl methode.

Karina

Specialisatie Highlights

Ik sta inmiddels al heel wat jaar met veel plezier achter de klant bij Trendline Haarmode. Mijn specialisatie is het zetten van highlights zowel met folie’s als met de kam. Maar ik draai mijn schaar ook niet om voor een totale make-over.

Lisa

Specialisatie Global Curl

 

Ik ben sinds 1 februari 2020 werkzaam bij Trendline Haarmode. Al snel bleek dat mijn interesse naast het knippen en kleuren uitging naar Globalcurl knippen. Door te blijven trainen hoop ik me steeds meer te specialiseren in de wereld van krullend haar.

 

 

 

Esther

Specialisatie Global Curl

Ik ben sinds medio Mei bij Trendline Haarmode werkzaam als haarstylist. Op dit moment is mijn specialisatie Global Curl, tevens ben ik me aan verdiepen in haar en hoofdhuid. Door te blijven trainen wil ik graag verder groeien in dit mooie vak.

Naomi 

Stagiaire 

Ik ben sinds september begonnen aan de kappersopleiding aan het Alpfa college in Hoogeveen. Op vrijdag en zaterdag zal je mij aantreffen in de salon. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen en help jullie graag.