Maak kennis met ons team

Wij houden ons voornamelijk bezig met gezond haar en een gezonde hoofdhuid.

Tijdens al onze behandelingen streven we ernaar om de conditie van jouw haar zo optimaal mogelijk te houden.
Met een passend en eerlijk advies om ook thuis jouw haar in de beste conditie te houden.

We vertellen je tijdens de behandeling graag meer over
de laatste trends en ontwikkelingen.

Via onze online agenda is te zien welke stylist welke dag aanwezig is.

 

onze haarstylisten

Petra (eigenaresse)
Specialisatie Global Curl , Kleur,

Haarvriendelijke kapper 

 

Sinds 2002 ben ik al werkzaam bij Trendline Haarmode. Op 1 januari 2017 heb ik de salon overgenomen van Susan. Hiermee ben ik de uitdaging van ondernemen aangegaan. Wat voor mij het belangrijkste is? Gezond haar en een gezonde hoofdhuid, Hier heb ik dan ook mijn missie van gemaakt, en door altijd te blijven leren nemen we graag onze klanten mee in de wereld van gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding van de haarvriendelijke kapper. Om op deze manier onze klanten beter te kunnen begrijpen bij haar en hoofdhuid gerelateerde problemen. 

Susan

Haarstyliste

 

Na 23 jaar Trendline Haarmode gerund te hebben heb ik de ‘ondernemers schaar’ overgedaan aan Petra. Maar omdat ik het vak, de klanten en de collega’s niet wilde missen ben ik nog steeds met veel plezier werkzaam in de salon.

 

Karina

Specialisatie Highlights

 

Ik sta inmiddels al heel wat jaar met veel plezier achter de klant bij Trendline Haarmode. Mijn specialisatie is het zetten van highlights zowel met folie’s als met de kam. Maar ik draai mijn schaar ook niet om voor een totale make-over.

Lisa

Specialisatie Global Curl

 

Ik ben sinds 1 februari 2020 werkzaam bij Trendline Haarmode. Al snel bleek dat mijn interesse naast het knippen en kleuren uitging naar Globalcurl knippen. Door te blijven trainen hoop ik me steeds meer te specialiseren in de wereld van krullend haar.

 

 

 

Esther

Specialisatie Global Curl

 

Ik ben sinds medio Mei 2021 bij Trendline Haarmode werkzaam als haarstylist. Op dit moment is mijn specialisatie Global Curl, tevens ben ik me aan verdiepen in haar en hoofdhuid. Door te blijven trainen wil ik graag verder groeien in dit mooie vak.